Još sam ga prekjučer razradio - na mjestu, a tek jučer sam ga i šao vozati jer sam tek sklopio plastike.
Vozio sam ga 30-ak km pod laganim gasom a poslije sam ga stisnuo
Razlika se definitivno i bo(r)govski primjeti: skut sad ima više snage. Na početku me je zajebavalo jer bi gušio na pola gasa (još moram vidjeti oću li se morati igrati sa iglom gasa).
Očito je moralo još sve sjesti - sad držim čok baš kao što je MrJ rekao nekih 10-ak sekundi i slobodno ga pustiti da radi samostalno.
E sad - krajnja: na ravnome ide do nekih 70km/h, a na nizbrdici prelazi 80. Nekako mi je malo jer je prije svih ovih s**nja na ravnom išao min 75.
Međuubrzanje se super popravilo. Nema baš neki šut u startu - treba mu da povuče iako kvačilo prima na nekih 5000rpm. Samo mislim da ga sad jedino zajebava ona udubina na grani na izlazu - morat ću vidjeti da li bi se to dalo napraviti neki komad i koliko će me doći (ne isplati mi se puno ulagati pošto nije moj skut - iovako sam dovoljno potrošio).
I dalje ima manu da potegne u startu ko' lud kad je hladan, kad ga vozam onda mu treba malo duže dok povuče.