Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovako... zanima me kako prepoznati razliku između titan i aluminijskog auspuha?? jer koliko sam gledao po materijalu i boji su jako slični... a sada mene zanima jel ima kojih detalja u čemu se da primjetiti razlika... znam da je titan kvalitetniji, ali se bojim toga da mi nebi slučajno podvalili aluminijski auspuh pod titan...
Najvjerojatnije čelični tanki lim, zato ti spuhovi jesu turbo osjetljivi na progaranje i koroziju, nema 'mesa' pa se rupe vrlo brzo pojave... Pa, samo po boji korozije bi ti tribalo bit jasno o kojem se metalu radi...
Uala, KućnomOgrtaču je najdraže past sa Marsa... Bilo je govora o robyjevom ZX-u, i kako je lagan... Pa san mu ja reka kako je i taj spuh od čeličnog lima... Kuiš...
Citat: Doomsday - 01 Ožujak, 2007, 14:55:13Uala, KućnomOgrtaču je najdraže past sa Marsa... Bilo je govora o robyjevom ZX-u, i kako je lagan... Pa san mu ja reka kako je i taj spuh od čeličnog lima... Kuiš... ma ja se malo zajebajen,nemoj šizit odman.Sorry na OFF-u
ne mozes usporedivat sat, na njemu ima par grama materijala, ni ne moze bit neka razlika u cijeni.a i najcesce su to neki kvazi titani...bila je ona nokia od titana, skupo ko sam vrag. ili nozevi od titana, a samo ostrica premazana titanom i sl. marketing svasta radi...