Ekipa pozdrav!
Evo nije me bilo duže vremena zbog (znam da već skoro svi znate) povećeg obima posla i poprilično sam zagrizao u auto program što mi zapravo i donosi plaću, ali i zato jer nisam imao više ništa konkretno i kvalitetno svima vama za ponuditi osim onih loših za koje svi znate da ne valjaju, a koliko god volim prodati, jer od toga živim, ipak neke kriterije ne mogu progurati, jer znam da ne valja i onda radije ne prodam, nego da se crvenim pred svima vama.
No sada opet imam neke "konje" za trku pa shodno tome evo i nekih novih cijena:
- Za radilicu:Ležaj 20x52x12, KOYO Japan = 70,00 Kn/1kom (čelični kavez i 10 kuglica)
Ležaj 25x68x12 NTN Japan = 95,00 Kn/1kom
- Za radilicu:Simering 18x28x7/7,5 Corteco viton = 32,00 Kn/1kom
Simering 19x30x6,5 Corteco viton = 32,00 Kn/1kom
Simering 24x35x7 Corteco viton = 35,00 Kn/1kom
- Za pumpu vode:Ležaj 8x22x7 SKF = 18,00 Kn/1kom (gumeno zatvoren u C3 toleranicji)
Simering 8x16x10 Corteco plavi s duplom oprugom = 16,00 Kn/1kom
Dakle, ove cijene vrijede od današnjeg datuma 22.07.2015. do trenutka kada se ne promijene cijene dobavljača ili da tečaj Eura drastično bude promijenjen.
Cijene su već snižene i s uračunatim PDV-om za gotovinsko plaćanje ili za plaćanje putem interneta odnosno općom uplatnicom.
Trošak otpreme za ovakve manje pakete je 25-35 Kn, ovisno kojom službom se šalje roba (obična pošta ili In-Time)I bitna napomena je ta da nema više klasičnih popusta na maloprodaji od kako je fiskalizacija stupila na snagu, ali umjesto toga su cijene snižene tako da opet sve to dođe na isto, jer ionako je uvijek bitno onoliko koliko na kraju platite.Kako ne stignem na sve forume, slobodno me kontaktirajte na email lageros1@lageros.hr ili na kontakt telefon 01/6221-223
Vjerojatno već dosta vas zna da smo dućan u Zagrebu (u Brozovoj) zatvorili te je sve sada u Velikoj Gorici.
Za više informacija možete otići na web
http://lageros-auto-moto.webs.com/Za sada toliko, a u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja stojim na raspolaganju.
Lijep pozdrav!
Anđelko Nizek
Lageros d.o.o.