Tehnički kutak > Tuning skutera

dulja getriba nekih 40.ak%

<< < (5/10) > >>

animatrix:
ja bih ga sporije vozio i duze bi ti motor trajao i manje bi trosio ;D

vpucko:
ajd s ovakim komentarima... zanima me tko je isprobavao, znaci iz iskustva ako mi moze tko odg na pitanje!

Mrle Mrki:
Oprosti vpucko ali mislim da je ovdje prigodno da pitam nesto ALFU. ovako mislim uzet multivar 2000 sa 5,4 g rolicama, remen kevlar, delta clutch sa crvenim federima i prijenos primar 15/40 i sekundar 16/44. dal je to ok sto se tice tih djelova????? bi li to radilo kako treba?????? :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: Mrle Mrki - 02 Ožujak, 2009, 18:47:53 ---Oprosti vpucko ali mislim da je ovdje prigodno da pitam nesto ALFU. ovako mislim uzet multivar 2000 sa 5,4 g rolicama, remen kevlar, delta clutch sa crvenim federima i prijenos primar 15/40 i sekundar 16/44. dal je to ok sto se tice tih djelova????? bi li to radilo kako treba?????? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Taman da se radi o Piaggiu nebi znao reci. A pogotovo za Minarelli.
Previse je tu razlicitih dijelova od originalnih da bi se moglo napamet reci.

Prvo izracunaj koliko produljujes prijenos. Negdje na forumu je link na kalkulator izracuna getribe pa izracunaj. Onda treba vidjeti da li imas snage za takvu getribu, a tek na kraju razmisljati o tome kako krenuti u stelanje prijenosa.

Mrle Mrki:
to sam otprilike isao po tvom principu motora kao sto ti imas. to mi se cini taman nekako ulozeno dobiveno.

Cilindar i Klip:        Malossi MHR replika 70ccm
Auspuh:               Yasuni R
Karburator:           Dellorto PHBG 19mm
Kvacilo:                Malossi Delta
Prijenos:               Malossi Primary Geras HTQ z 15/40  Malossi Secondary Gears HTQ z 16/44
Remen:                 Malossi Kevlar
Roline:                  Malossi 6 HTRoll gr. 05,4
Federi:                 Crveni za Delta Clutch

to je to sta bi stavio na motor, i mozda jos neke sitnice vidit cu sta bi jos moglo ic kad rastavim blok i vidim u kakvom su stanju ostali dijelovi. citao sam ono di si isprobavao getribe.

piaggio masina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju