Tehnički kutak > Tuning skutera

dulja getriba nekih 40.ak%

<< < (6/10) > >>

3alfa3:

--- Citat: Mrle Mrki - 02 Ožujak, 2009, 19:28:37 ---to sam otprilike isao po tvom principu motora kao sto ti imas. to mi se cini taman nekako ulozeno dobiveno.

Cilindar i Klip:        Malossi MHR replika 70ccm
Auspuh:               Yasuni R
Karburator:           Dellorto PHBG 19mm
Kvacilo:                Malossi Delta
Prijenos:               Malossi Primary Geras HTQ z 15/40  Malossi Secondary Gears HTQ z 16/44
Remen:                 Malossi Kevlar
Roline:                  Malossi 6 HTRoll gr. 05,4
Federi:                 Crveni za Delta Clutch

to je to sta bi stavio na motor, i mozda jos neke sitnice vidit cu sta bi jos moglo ic kad rastavim blok i vidim u kakvom su stanju ostali dijelovi. citao sam ono di si isprobavao getribe.

piaggio masina

--- Kraj citata ---

Cekaj, ako se radi o piaggio mashini onda ti moram reci da takva produljenja od Malossija ne postoje, a kad bi i postojala, to bi bilo 44% produljenje sto je suludo preveliko

Mrle Mrki:
mislis da nebi odgovarala???

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 02 Ožujak, 2009, 18:40:58 ---ajd s ovakim komentarima... zanima me tko je isprobavao, znaci iz iskustva ako mi moze tko odg na pitanje!

--- Kraj citata ---

Mislim da nece nista biti od toga...

3alfa3:

--- Citat: Mrle Mrki - 02 Ožujak, 2009, 19:38:55 ---mislis da nebi odgovarala???

--- Kraj citata ---

Obzirom da kazes da imas multivar2000, a on postoji samo za piaggio, onda bi u slucaju da imas serijsku getribu 13/46 (primar)  i 13/48 (sekundar) trebao max. Malossi primar 14/39 sto je 21% produljenje.

Mrle Mrki:
a ja ih naso na stranici od malossia, al dobro to nije bitno sad. zato te to pitam kako bi mi odgovaralo. znaci taj primar i koji sekundar????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju