Tehnički kutak > Tuning skutera

dulja getriba nekih 40.ak%

<< < (10/10)

fatal1ty:

--- Citat: OvErLoAd - 03 Ožujak, 2009, 15:54:17 ---Zakaj bi bilo nemoguće? A za ovo drugo, istina  :) gorivo i ulje te izađe ko prijevoz (samo) skutera vlakom.

--- Kraj citata ---

Razmisli malo...štelao si skut sigurno više puta,znaš one simptome kad ti jednostavno spuh nemože doć u rezonanciju jer mu trebaju okretaji ? pa neće povuć uopće,voziš se minutu 20 pa onda povuće,ili uzbrdo uopće neće ubrzavati...e to bi mu se 99,99% sigurno dogodilo i poludio bi nakon par kilometara,a da nepričam da bi morao stajati svakih cca 50-60km radi sigurnosti,malo sve ispregledat...ovo ono ma 100 problema,to je glupa ideja jednostavno

fatal1ty:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Ožujak, 2009, 15:56:44 ---
U praksi bi dosao do male uzbrdice i vjerojatno upao u rupu u prijenosu iz koje nebi mogao van skroz do ravnice ili cak i lagane nizbrdice. Na takvoj uzbrdici bi bi brzina bila jako smanjena.
Ako je jedini razlog dulje getribe dugacak put, onda ti je daleko najbolja varijanta samo stavit teze rolice. Koliko - isprobavaj i stavi najteze s kojima ces moci do zeljene brzine bez da zaglavis na sredjim brzinama iz kojih neces moci izaci.

--- Kraj citata ---

evo ti pravog odgovora pucko,daj 250kn za poštarinu i bok,najbolji biznis

OvErLoAd:

--- Citat: fatal1ty - 03 Ožujak, 2009, 20:24:21 ---Razmisli malo...štelao si skut sigurno više puta,znaš one simptome kad ti jednostavno spuh nemože doć u rezonanciju jer mu trebaju okretaji ? pa neće povuć uopće,voziš se minutu 20 pa onda povuće,ili uzbrdo uopće neće ubrzavati...e to bi mu se 99,99% sigurno dogodilo i poludio bi nakon par kilometara,a da nepričam da bi morao stajati svakih cca 50-60km radi sigurnosti,malo sve ispregledat...ovo ono ma 100 problema,to je glupa ideja jednostavno

--- Kraj citata ---

Ma ok za to, ja sam te shvatio da govoriš kako je nemoguće s midrace-om na more...

Ja sam te krivo skužio :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju