E, nemojte se smijat, ali ja san čuo i da pomaže bubrezima da bolje izdrže vibracije motora, i da bubrežnjak mora bit dobro stisnut...
Kad malo bolje pogledaš, koliko ima bubrežnjaka šta su samo mesh, na rupice kroz koje vitar prolazi, a preporučava se nošenje i usrid lita, možda i ima nešto u tome...
pa ljudi moji vi koda ste s marsa pali.LITI SE NAJVIŠE PREPORUČAVA NOSIT BUBREŽNJAK
liti ste u kratkoj majici,hlačama itd.a zbog izravnog udara vitra bubrežnjak štiti bubrege ali vi ga nemojte nosit ako imate para za nove bubrege i za transplatacije.Zimi se najviše nosi zbog hladnoće a ako uzmete malo skuplji bubrežnjak na njemu ima i štitnik tako da i to pomaže kod padova
Hmmmm, kad smo već kod padanja s Marsa, jel ti kužiš da je moje pitanje bilo: koja korist od bubrežnjaka liti ako se on sastoji praktički samo od rupica...?
Pa nije da baš štiti od vitra...
A šta se protektora na bubrežnjaku tiče, ja se skroz slažen, na jakni protektor za leđa se ne proteže toliko nisko, i dobro bi doša... Evo jedan šta nije preskup, cca. 330 kuna, od SPOOL-a...