samo da vas pitam jel znate razliku između xenona i bi-xenona...
i jel ste pitali kakve je kvalitete ovaj moj i oni ostali....
evo da vam pokažem primjer iz toga (evo cijena na tom http://xenon.antene.com/) ja sam uzeo takav al od druge firme i baš rađen za ugradnju u motore... pa ono...
evo označio sam crvenom strelicom taj bi-xenon...
tako se otprilike kreću cijene bi-xenona, a tu je cijena ista kao šta sam i ja platio...
...a kad pogledaš ostale cijene drugih proizvođača bi-xenona za motore cijene su daleko veće!!!
al dobro sad ga imam i ne žalim za nijednom kunom
Eto, sve van je lipo reka... On je kupija kit ka za auto, sa dvi duple žarulje (dugo i kratko na istoj žarulji, ala H4 i R2) jer ima misto za 2 žarulje, i želi da mu obe svitle, i za kratka i za duga svitla, kako je pretpostavljan i tvornički na Leonardu...
Vi koji imate isto misto za 2 žarulje koje su predviđene i imaju takve leće da je jedno od njih dugo, a drugo kratko sa sjenilom, možete uzeti mono-xenon (ala H7) set za auto, na onom cjeniku je 1790 kuna, pa smontirat po jednu u svako svitlo... Leće i sjenilo na vašim farovima će se pobrinit za siluetu... Pazit na pregrijavanje, poboljšat cirkulaciju zraka i hlađenje bez da vlaga ulazi...
Vi koji imate samo jedno svitlo i jednu žarulju, možete sa još nekim ko ima isti đir kupit bi-xenon set za auto, pa svak uzme po jednu, a sjenilo je na samoj žarulji koja je i kratko i dugo svitlo... Ili možete kupit odvojeno žarulju (bi-žarulju ala H4 ili R2) i balast(elektroniku), ali prema onom gori cjeniku, to je skuplje nego uzet set popola... Isto pazit na pregrijavanje, poboljšat cirkulaciju zraka i hlađenje bez da vlaga ulazi...
A oni koji imaju 2 svitla, ali jedno im je pozicija, a drugo kratko, mogu isto uzet mono-xenon set, poziciju stavit za dugo, a kratko na kojem je pretpostavljam nekakvo sjenilo, ostavit ka kratko, ali okrenit prekidač tako da umisto pozicije upali kratko, a kad se upali prekidačem kratko, da se i upali bivša pozicija, pa tako gore i kratko i stara pozicija/novo dugo... Samo je bitno, JAAKO bitno poboljšat hlađenje svitla, cirkulaciju zraka, i to tako da zrak cirkulira ali voda ne ulazi... Naravno, oni koji imaju takva svitla sa starim 'balon' žaruljama, a imaju se volje zajebavat sa preradama, ne moraju kupovat xenon, mogu umisto toga ubacit H7 (ili H1 koje su jeftinije) halogene žarulje ali isto moraju JAAAKO pazit na pregrijavanje, ili se poigrat ka roby44 sa LUXEON ledicama, pa ih stavit više umisto jedne žarulje, pa da vidiš kako blišti...
Ko ima volje, sa srićom...