Ionako još uvijek dajem prioritet kupnji 125 ccm, tako da to (naaajvjerojatnije) otpada...
Ali svejedno je atraktivan(na nekim fotkama je bilo upisano "Legion", a na nekima "Storm" valjda zavisno od tržišta), a kinezi su nas iovako-ionako preplavili... oformit će oni mrežu servisa, i ne sumnjam u dan, kad će bit uobičajeni, bar, koliko i Kymco sada... a Kymca, falaBogu, ne nedostaje po cesti... otvorenoj, i u gradu...
Evala Gene...

Eno san ti linka test za onog od 250 kubika... Sve se mislin, možda bi ga uzeja, o ostavija dosta godina...

Ti ako pucaš na 125-ticu dok se malo ne naučiš, a onda bi uzeja nešto jače, pa zašto ne bi uzeja ovoga...
http://www.zongshen.hr/motori/Zongshen%20ZS%20125-30.jpgSamo 14 tisuća kuna, nije neko ulaganje, na njemu bi naučija šaltat, moga bi ga mirne duše ćeri ostavit kad sa M pređe na A1, a ti bi bija spreman na nešto veće, ako financije dozvole i priko 250 kubika, a ako ne, onda bar 250 kubika, od nekog renomiranijeg proizvođača, a ovoga bi moga skoro odma uzet...

A jesan te natanta...

To ti je zato jer mi pokazuješ HD, a ja ni za cigare neman (je da ne pušin, ali...)...

P.S. Znan da si gleda Zinga od Kymca, ovi je 11 tisuća kuna jeftiniji, a i nešto sitno jači... Iako, ka šta san reka, ako misliš nekoga vozit iza sebe više nego šta ćeš se sam vozit, radije uzmi ovaj od 250 kubika, tu se razlika osjeti...