Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...OK, kada ovih dana skinem sve slike na računalo, počet ću pomalo stavljati. Sada kada ih gledam na aparatu, vidim da imam automobila za muzejsku kolekciju, ali ima još i motora...
Onda, oćemo još jedan priobalni meet, ovu subotu zovu lipo vrime... Ajmo, ekipa, svi prijedlozi dobrodošli...
Citat: Doomsday - 12 Veljača, 2007, 12:00:39Onda, oćemo još jedan priobalni meet, ovu subotu zovu lipo vrime... Ajmo, ekipa, svi prijedlozi dobrodošli... Ne vjerujem da ću stić išta napraviti sa skuterom do tad, imam pun k**ac posla tako da :'( :'( :'(
Citat: Punisher - 12 Veljača, 2007, 12:21:58Citat: Doomsday - 12 Veljača, 2007, 12:00:39Onda, oćemo još jedan priobalni meet, ovu subotu zovu lipo vrime... Ajmo, ekipa, svi prijedlozi dobrodošli... Ne vjerujem da ću stić išta napraviti sa skuterom do tad, imam pun k**ac posla tako da :'( :'( :'(Aj ne pizdi, sidi iza Izd-a, i dođi, ako se dogovorimo...
Ajmo, ... a di su drugi ...Usput, ... možda mi bude problem u subotu (ali to ću znati tek u četvrtak), je li moguća alternativa u nedjelju???