Dragi skuteraši-forumaši,
S obzirom da nisam član nikakvog moto(skuter) kluba jer nažalost zbog svojih obveza ne bih mogao biti kvalitetan član, stoga se zalažem za nekakve povremene susrete (svaka 2-3 mjeseca) negdje nas forumaša, pa tko može neka dođe, a tko ne može doći će drugi put. Ne znam je li tko pokušavao do sada organizirati nešto slično???
S obzirom da je većina skutera u garažama (zimski period), a mi Dalmatinci imamo malo sreće ove godine jer temperatura ne pada ispod 10 C, u prvom redu pitam forumaše Zadarske, Šibenske i Splitske županije ima li smisla naći se negdje na pola puta na nekoj nedjeljnoj kavi, bez puno pompe ... pa ako je i hladno, možemo sada početi malo razgovarati o ožujku...realizacija ne mora biti žurna, bitno je da se nađemo i popijemo kavu zajedno, da se malo upoznamo!
Kada sam u Splitu prošle godine upoznao Doomsday-a on se isto složio s ovakvom idejom (UličniTrkač nam je zaspao na sastanak pa nemamo njegovo mišljenje).
Kako za tjedan dana putujem na Kubu i vraćam se sredinom veljače, valjda imamo dosta vremana da raspravimo o ovoj maloj ideji...
Idemo...komentari, kritike, prijedlozi, mjesta ...