Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ima tko za drag race sa serijalama
Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 00:28:02ima tko za drag race sa serijalamaImam ja... u sto se utrkujemo?
Mr J kolko ti skuter ide
ima tko za race veceras na domovinskom mostu u petrusevcu
Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 19:25:26ima tko za race veceras na domovinskom mostu u petrusevcuGle prijatelju, ja znam kaj je NRG Power, dojt će neki šitfajt koji je lakši 20 kg od tvog NRGa i oderat će te ko niš
Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 21:52:52Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 19:25:26ima tko za race veceras na domovinskom mostu u petrusevcuGle prijatelju, ja znam kaj je NRG Power, dojt će neki šitfajt koji je lakši 20 kg od tvog NRGa i oderat će te ko nišlol onda ti ne znas sta je nrg, kako ga moze dobit neki sitfajt?? jedino ako je motor laksi 20kg, i vozac od njega 50kg.
Serijski NRG ide ludo, odere sve jednog Peugeota.
Citat: AeRRox - 13 Veljača, 2007, 22:56:24Serijski NRG ide ludo, odere sve jednog Peugeota.evo ti si skuzio sta sam htio rec ja sa due+ oderem vxr-a a ne neki sitfajt, al ja sam govorio za serijale, nrg vs. sitfajt zna se ishod.
Citat: P.A.L.A.C - 13 Veljača, 2007, 23:00:40Citat: AeRRox - 13 Veljača, 2007, 22:56:24Serijski NRG ide ludo, odere sve jednog Peugeota.evo ti si skuzio sta sam htio rec ja sa due+ oderem vxr-a a ne neki sitfajt, al ja sam govorio za serijale, nrg vs. sitfajt zna se ishod. Meni u tom slučaju nije smijesa bila nariktana kak spada, a nije ni sada nariktana, pa sam mislil dabi taj Šitfajt bil brži od mog NRGa.Daj reci koliko ti po satu piše da ide taj tvoj NRG sa DUE+ om