pozzz,
prvo sry sta nema slika evo obecajem sutra par komada jednostavno nestizem jebe me ovaj motor do mile volje evo kratke price o ovom motoru od kad je slozen ..
prvi dan kad je upalio pustio sam ga na leru nekih cca 15 min da radi ,nakon toga sam ga lagano provozao pa zatim ugasio.upet ga pustio da radi na leru i krenuo da ga probam lagano kad ono od vibracija se odvidala vida sa auspuha i kako je jolly moto stajao samo na jednoj vidi puklo je ono u sta marmita ide tj sta stoj na cilindru di se zakaci susta.(ja i sinisa sa foruma krenuli smo sa slaganjem u 7.30 jer je trebalo i izbusit neke vide koje su pukle u bloku kao kod auspuha i kod dekla ..to je inace trebao hac uradit al eto nije.)Sutra dan zavarim kod tokara sa co2 sve to ljepo slozimo iglancamo ga cjelog popijemo cugu izlazimo iz garaze u 9.00. U 10.00 krecem iz kuce i nakon par km osjetim da motor gubi minimum al ok mislio sam mozda treba na karbu postelat minimum i krenem dalje i taman kad sam od 100m od frendova koj su me cekali motor nije primao gas.nakon sto su me dogurali doma krenulo je rastavljanje koje se nastavilo ujutro ...ujutro sam shvatio da se zapravo dizna odvidala (karb je bio kod haca i on je mjenjao diznu !!! ) .Kad sam ga opet upalio sve 5 do popodne kad nakon 2km od kuce ostajem bez pola kljesta ,pa se elektro pokretac odviao pa platike itd.sutra ujutro odlazim kod frenda u servis kupujem crijevo i kljesta (naravno polovna) prepustim njemu malo da vidi sta je sa vibracijama itd ugl motor je pusta vals zrak na vise mjesta i to je sve bilo sanirano ,sto se tice vibracija nije mi to mogo objasnit ..nista iskesiram pare i vozim se 90km kad napokon dolazim u garazu da promjenim rolice i ono odvidam deklo kad ono motor se iskrivi totalno i vidi ono blok puko totalno.(odmah da kazem da je zadnjih 90km ima sve apsolutno sve sarafe te da sam se vozio na 4 vide samo kad sam ga probavao 1km naci neprimjetno.variomat je nov radilica je nova sarafi su bili ...jedinostavno neznam zasto je puko nekako sumljam u amortizer konkretno bitubo sa plinskom bocicom ....neznam sta cu dalje nabavio sam blok koj treba prvo dobro ocistit,motor cjeli mislim slati jurcetu jer mi je izasao u susrat i zeli pomoci ja se nadam da kad dobijem motor nazad da cu napokon imat osmjeh na licu hahaha u ovaj sam motor ulozio jako puno novca i nije mi zao zao mi je sta je iso 140 i sta je imao start ko vx209 to je zalost sve se bojim da hac nije stelao paljenje tj da nepravilno baca iskru ...jos jedna zanimiljvost motor se sam nikad nije sam digo na zadnji ,sto je bio slucaj kad sam imao samo karb i glavu ...eto toliko od mene