Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kakve veze ima vožnja na zadnjem sa pucanjem radilice?isto tako što se tiče paljenja gume, prije će ti zaribat od pregrijavanja nego da će puknit radilica
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
vidio sam taj skuter po gradu kod kupole uglavnom ali ovo bijelo mi se uopce ne svidja da je crno bilo bi puno ljepse,ali o ukusima se ne raspravlja.
mikele di je ta masina vise?jbt od 6 mj kad smo bili ja i alex kod tebe je nema...
sta da ti kazem hac je obecao da ce slozit do utorka u naci motor treba bit u voznom stanju srijedu ili cetvrtak u suprotnom idem u novu gradisku po moje novce i djelove.
ja sam reko covjek zna stvarno je majstor al zalosno je to sta je tesko sa njim izaci na kraj ...ja gubim strpljenje necu pricat ovdje po pofrumu koliko sam platio djelove i njegov "rad" al cu reci da nije bilo jeftino ,al nadam se zbog njega da ce to stvarno sklopit i da necu iz pule u novu g morat autom
Mogal si to donest u rijeku kod mene bilo bi ti složeno jako brzo,a i cijena bi za to bila jako mala,a ne ovako si platil zlato i još moraš čekat
na greskama se uci jbg ma bitno da ga sklopim prije subote ...grobnik je neizbjezan