sto se tebe tice , ja sam tebi objasnio zasto.. ..ostat cu profi i svakako to necu iznositi van
a ti kako hoces
a sto se tice moderatora , evo posto vas interesira, ovo su neke stvari koje ja gledam na prvu.. :
1. clan koji je moderator bi trebao biti recimo to tako uzoran clan
2. trebao bi biti kreativan, nije tu samo da brise, vec da otvara nove teme, i jos vaznije zelim da moderatori budu ti koji ce usmjeravati teme u smjeru interesantnosti, zanimljivosti, sto ce dovesti i do kvalitete..
3. uredjivacke opcije kao sto su brisanje i editiranje su samo alat , koji lukav moderator ne treba koristiti cesto ako clanove pravilno usmjeri, ali eto tu su i mogu ih koristiti
i da za kraj dodam jos ovo, internet je slobodan medij i ja to doslovno shvacam, i kao takav zelim da je i forum dostupan i slobodan svima.. nema ogranicavanja, nije obavezno predstavljanje, i tek s krsenjem pravila bit ce upozorenja i eventualno sankcija.. ..svi su nevini dok se ne dokaze krivnja
u pocecima za registraciju uopce nije bilo potrebno imati mejl, tek kasnije je to uvedeno kad se to pocelo "iskoristavat"
svatko moze pitat sta hoce, dostupan sam svima
svatko ima mogucnost predlaganja svojih ideja, mnogi prijedlozi su prihvaceni,..
tu je od nedavno mogucnost pisanja vlastitih vijesti..
i tako dalje..
MS ( u buducnosti i MM) ce zadrzati ovu politiku, i vidim da je ovakav MS i dalje jedan od omiljenih vecini,..
PS
..a sve to s mozda najmanjim omjerom banova.. i td..