Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mislim da od toga swega nebude nista....
istina,ali opet sada je malo prerano da se to pocne irganizirat,ali ako bi meet bio krajem 6mj kada zavrsi skola,onda nije nikakav problem da se pocne organizirat sredinom 4mj...
Citat: 180fxr - 27 Siječanj, 2009, 20:41:24Kicho ti si isto sory na izrazu mutav...... Vjerocatno ce trebat nasa financijska pomoc..... Otvori racun..... Svatko tko misli doc nek se pribiljezi na neki popis..... I onda svatko nek uplati po 50 kn...... Mislim da oni koji ne misle doc nece uplacivat.... Oni koji uplate... zbrojimo se.... ak nas ima idemo...ak nas nema dovoljno... vratis novce ovima iz ri itd.. iako mislim da bi oni dosli cim bi nas bilo 20.... a valjda nas se moze tolko skupit u zg-u u picku materinu....... A na kraju ak i oni otkazu mi Zg-ovci uzimamo svatko po jos 300 kn i idemo se negdje zapit i boli nas... kod mene moze netko spavat.... Evo prvi gogy jer znam da je decko dobar..a ima i za jos kojeg mjesta.... Ti ces balavac meni rec da sam ja mutav...zbog takvih kak si ti nece meet uspjet! Kaj mislis da je tesko otvorit racun? I kaj onda, ko ce ti lovu uplatit? pola ljudi nema ni za kruh bokte danas a ko ce ti dat za meet...svi ce rec da se nek nadu sponzori koji ce dat lovu! I jos jedna stvar na koju nisi gledo...dat cemo mi lovu, a jos ce onda doc 200 ljudi tak da ce na kraju nas 10% koji ce dat lovu bit tamo i jos ostat zakinuti...al da, ja sam mutav! Ja ne razmisljam
Kicho ti si isto sory na izrazu mutav...... Vjerocatno ce trebat nasa financijska pomoc..... Otvori racun..... Svatko tko misli doc nek se pribiljezi na neki popis..... I onda svatko nek uplati po 50 kn...... Mislim da oni koji ne misle doc nece uplacivat.... Oni koji uplate... zbrojimo se.... ak nas ima idemo...ak nas nema dovoljno... vratis novce ovima iz ri itd.. iako mislim da bi oni dosli cim bi nas bilo 20.... a valjda nas se moze tolko skupit u zg-u u picku materinu....... A na kraju ak i oni otkazu mi Zg-ovci uzimamo svatko po jos 300 kn i idemo se negdje zapit i boli nas... kod mene moze netko spavat.... Evo prvi gogy jer znam da je decko dobar..a ima i za jos kojeg mjesta....