Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa sta si sutio do sad...
Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran.
Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:03:42Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran. ima i isto neko mjesto tamo gore u šumi kao bio je neki poligon vojske.. isto je ok mjesto..samo cesta nije u dobrom stanju.. ovo od kiceka je odlicno.. kaj sa zipacem ides?
Citat: Bruno1990 - 01 Veljača, 2009, 11:05:43Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:03:42Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran. ima i isto neko mjesto tamo gore u šumi kao bio je neki poligon vojske.. isto je ok mjesto..samo cesta nije u dobrom stanju.. ovo od kiceka je odlicno.. kaj sa zipacem ides? mozda a zipom,mozda sa stalkerom,mozda sa sp-om,mozda sa vxr-om,mozda sa benzhou,mozda sa suzom 750 a mozda su u sumi. S necim od tog cu doc samo je pitanje s cim a to ce ovisit o raspolozenju taj dan.
mjesto je super, ja sam za a ciji je to parking, privatno vlasnistvo ili drzavno?