Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e da.... nedavno je na onom parkingu uz rotor u novom zagrebu.... bio je met auta.. bilo je i natjecanje i sve..... dobili su struju.. bla bla.... Mislim da se zove parking zrinjevac........ pitat cu na vw clubu.... ko je organiziro i kak se doslo do tog pa javim....
zagreb je velik punk ku*ac,a vi ne mozete nac mjesto . bez ljutnje i svega,ali ono bas da nema neko mjesto malo mi je cudno
Citat: seba - 31 Siječanj, 2009, 20:36:20zagreb je velik punk ku*ac,a vi ne mozete nac mjesto . bez ljutnje i svega,ali ono bas da nema neko mjesto malo mi je cudnoistina je to sta kazes da ima u zgb-u jako puno mjesta ali ne racunas na to da di god dodjes je velika sansa da dodje jako brzo policija jer se ovaj nas meet kao i sva druga slicna okupljanja smatraju kao javno remecenje reda i mira i bez dogovora sa policijom zaboravi u zgb-u odrzat neki veci meet jer bi ubrzo se svi morali razic.Zato kako sam vec rekao mjesto treba trazit cim dalje od grada sto je po meni puno bolja opcija.Sad koje je to mjesto to treba vidjet i dogovorit se.
Ajmo napravit kod mene! Ogromno parkiraliste usred sume, reflektori i mjesto jedva ceka neki takav event da privuce ljude! Murije nema tam nit ne dolaze i mirna bosna!
Citat: ChRiStIaN - 31 Siječanj, 2009, 20:48:42Ajmo napravit kod mene! Ogromno parkiraliste usred sume, reflektori i mjesto jedva ceka neki takav event da privuce ljude! Murije nema tam nit ne dolaze i mirna bosna! pa sta nisi prije rekao 2TDottore-mislim da je 180fxr spominjao da moze rijesit nesto sa policijom,pa nek proba
Ajmo onda kod mene...ko je za?! Uslikam parking...ogroman, nigdje kuca niti nista, samo kleti i vikse! Niko od vikendasa da bi im smetalo il da bi zvali muriju, a parking nov novcat...prejebeno izgleda!
Ima prostora za stunt ?