alooo fiat je krš jednom riječju i točka,ko ima imalo mozga neće ga kupovat,za te pare rađe kupit hondu neku i to nabrijat.
FIAT FElle In Alle Teile prijevod greška na svim dijelovima
ovo samo pokazuje velicinu tvog IQ-a... NHF
fiat - hm... imam 2 (punto 55, bravo 100TD) talijana doma, svi godinama uredno voze, svi se uredno servisiraju, i zamisli, nikad problema... kako to?
ne kazem da je fiat nesto posebno od auta, jer zaista nije, al za nas, srednji stalez, fiat je tocno ono sto tribamo, jefino odrzavanje, solidne performanse, ne velika potrosnja...
doduse, danas je fiat nesto puno vise nego sto je bio prije 10tak godina, auti su puno bolji, fiatove motore kupuju i druge marke, hvale ih svi na veliko.
na zalost, u skladu sa tim, i cijena odrzavanja ide gore.
opet se vracam na ono - kakav covik prema autu, tako ce i auto prema njemu!
area mf - kad vec talijani ne valjaju, zasto si uzeo apriliju? sto nisi nesto japansko?
evo samo da se nadovežem.... stari mi je automehaničar već 20 godina i šarafio je sve živo... i za fiata kaže da je to g#vn% kakvog nema - kratko i jasno
a sto je najgore - s njim se slazem
al ne u potpunosti, g#vn% mi je prejaka rijec, al da je dosta ispod drugih - to da!
al, jos jednom ponavljam, fiat je takav, triba ga pazit i mazit i bit ce uvik spreman za voznju!