Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Remeni-test
dhorvat:
--- Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 12:10:46 ---
--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 11:50:46 ---
--- Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 10:42:33 ---ej a sta bi rekli za DAYCO remene dali su dobre ??? ( sad trebam ga menjati pa hocu da stavim DAYCO )
--- Kraj citata ---
TOP-ov remen o kojem pričamo, proizvodi ga BANDO (90% sam siguran). Pa potraži kod njih :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa onda ako go proizvodi BANDO izmetcu od taj ( kod nas u makedonija ima DAYVO BANDO MALOSSI i neki eftini kineski ) hoceo sam da uzmem DAYCO no po ova informacija da BANDO proizvodi TOP-ov izimam BANDO ( kod nas kosta 30e )
--- Kraj citata ---
30 eura? Pa to je k vragu 215 kuna :o :o
Kod nas TOP remen košta 180 kuna! I to u piccilo racingu u Splitu. Meni su besplatno dostavili u Zagreb
sanatorium:
pa kod nas su cene epten naduvane Malossi sport 70cc kosta oko 140-150e ( vazdusare ) malossi multivar 60e kvaclo topracing 50e karb. Malossi delorto 19mm black edition 120e i tako dalje
Johnny:
Top je fantastican za Aeroxa,imao sam ga i sa njim sam presao 4-5k km i onda sam prodao sqt.Sve vreme tih 4-5k km se super pokazao,grad dve osobe itd.Inace u Srbiji sam ga platio 20e :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Johnny - 14 Prosinac, 2008, 16:06:33 ---Top je fantastican za Aeroxa,imao sam ga i sa njim sam presao 4-5k km i onda sam prodao sqt.Sve vreme tih 4-5k km se super pokazao,grad dve osobe itd.Inace u Srbiji sam ga platio 20e :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sad mi neš definitivno nije jasno ??? ???
Evo:
http://www.scooter-attack.com/shop/artikel.php?s=&artnr=T9907770&modell=20&l=navigation
Kak sam ga ja onda platio 180 kuna? I vele da je na Dynu najjači po performansama :dontknow:
2TDottore:
vi pricajte sta god al ja tom testu uopce ne vjerujem.Mozda sam u krivu ali jbga kaj se moze. :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju