Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Remeni-test

(1/16) > >>

aeroxtuning:
Kopavsi po katalozima i netu dosao sam do testa remena renomiranih marki.Na testu je mjereno ubrzanje 25 kmh do 55 kmh i ubrzanje od 25 kmh do 75 kmh s razlicitim remenima.Sve je testirano na jednom scootu,e sad ne znam jel se radi o serijali ili nekom setupu :D (ne znam njemacki) :D i jos se mjerila snaga na kotacu.sva mjerenja se racunaju u sekundama,naravno :D

25-55 km/h                             25-75km/h

1.Original remen                        3.3                                          7.7

2.TOP PERFORMANCES               3.2                                          6.9

3.RMS                                     3.3                                          7.5

4.CONTITECH                           3.3                                          7.3

5.POLINI Kevlar                         3.4                                          7.6

6.MALOSSI Kevlar                      3.9                                          8.2

7.VENTICO                               4.8                                          >9

Ivan SP:
a ima li ko iskustva top performacom??

aeroxtuning:
imam ja,remen odlican.sada sam kupio stage6 belt,ali cim sam vidio ovo,reko sam da cu ponovno kupit top  :icon_thumright:

n0n4m3:
ja imam malossi kevlar .. i mogu rec da je puno bolji nego serijski na peugeotu .. a po tablici nebih rekao ...

Ivan SP:
koliko ti je izdrža remen??
i jeli isto kad je na minareliju ili piaggio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju