Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Remeni-test

<< < (7/16) > >>

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 14 Prosinac, 2008, 18:48:51 ---vi pricajte sta god al ja tom testu uopce ne vjerujem.Mozda sam u krivu ali jbga kaj se moze.  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

A ne vjeruješ ni meni kad ti kažem da imam jače ubrzanje sa TOP-ovim remenom nego sa malossi kevlarom. Samo kaj se kevlar ne raširi kad se zagrije po ljeti ko ovo čudo!

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 18:50:55 ---
--- Citat: 2TDottore - 14 Prosinac, 2008, 18:48:51 ---vi pricajte sta god al ja tom testu uopce ne vjerujem.Mozda sam u krivu ali jbga kaj se moze.  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

A ne vjeruješ ni meni kad ti kažem da imam jače ubrzanje sa TOP-ovim remenom nego sa malossi kevlarom. Samo kaj se kevlar ne raširi kad se zagrije po ljeti ko ovo čudo!

--- Kraj citata ---

Naravno da ti vjerujem.Al ja uvjek gledam da imam nesto optimalno a kevlar je po meni najoptimalniji remen zato sto se mozes s njim vozit po najvecoj vrucini kilometra kolko oces bilo da se vozis po ravnom ili brdu i uvjek ima linearne performanse a kod obicnih remena je to pusiona.Eto to je moje razmisljanje.  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 14 Prosinac, 2008, 18:54:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 18:50:55 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Naravno da ti vjerujem.Al ja uvjek gledam da imam nesto optimalno a kevlar je po meni najoptimalniji remen zato sto se mozes s njim vozit po najvecoj vrucini kilometra kolko oces bilo da se vozis po ravnom ili brdu i uvjek ima linearne performanse a kod obicnih remena je to pusiona.Eto to je moje razmisljanje.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako cemo tako, onda je najoptimalniji TOP-ov remen.

sanatorium:
pa dosta ste se karali bre ljudi  :toothy9:  topov remen ima bolje performanse dok skut ne zagreje ( nije od kevlara i lako se siri ) a malossiev ima bolje performanse ov topov na zagrejano zato sto je od kevlara i teze se siri i pomalo traje  :icon_thumright:

robert:

--- Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 19:13:01 ---pa dosta ste se karali bre ljudi  :toothy9:  topov remen ima bolje performanse dok skut ne zagreje ( nije od kevlara i lako se siri ) a malossiev ima bolje performanse ov topov na zagrejano zato sto je od kevlara i teze se siri i pomalo traje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa zar nisi primjetio da se njih trojica uvjek karaju oko remena? :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju