Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Remeni-test

<< < (5/16) > >>

dhorvat:

--- Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 10:42:33 ---ej a sta bi rekli za DAYCO remene dali su dobre ??? ( sad trebam ga menjati pa hocu da stavim DAYCO )

--- Kraj citata ---

TOP-ov remen o kojem pričamo, proizvodi ga BANDO (90% sam siguran). Pa potraži kod njih  :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 11:48:23 ---
--- Citat: dino gp1 - 14 Prosinac, 2008, 11:23:03 ---Ja se vozim 2000km sa malossi kevlarom i sve ok, bolji je od serijskog remena!

--- Kraj citata ---

Dvije tisuće km? Ako si napravio tih dvije tisuće u gradu onda se važi, ali ako nisi onda  :nono:

Moj prvi TOP remen koji sam dobio sa variom je izdržao kakvih 10000 km i to oko 180 kila tereta na motoru u večini slučajeva. I nisam ga štedio.

Taj remen je još uvijek dobar ali je već potrošen za oko 0.8 mm pa sam zato kupio novi  :dontknow:

@malaguti f12 mi je svjedok za one koji su slabiji u povjerenju  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Uglavnom u gradu :frajer:

malaguti f12:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 11:48:23 ---
--- Citat: dino gp1 - 14 Prosinac, 2008, 11:23:03 ---Ja se vozim 2000km sa malossi kevlarom i sve ok, bolji je od serijskog remena!

--- Kraj citata ---

Dvije tisuće km? Ako si napravio tih dvije tisuće u gradu onda se važi, ali ako nisi onda  :nono:

Moj prvi TOP remen koji sam dobio sa variom je izdržao kakvih 10000 km i to oko 180 kila tereta na motoru u večini slučajeva. I nisam ga štedio.

Taj remen je još uvijek dobar ali je već potrošen za oko 0.8 mm pa sam zato kupio novi  :dontknow:

@malaguti f12 mi je svjedok za one koji su slabiji u povjerenju  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

istina

sanatorium:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 11:50:46 ---
--- Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 10:42:33 ---ej a sta bi rekli za DAYCO remene dali su dobre ??? ( sad trebam ga menjati pa hocu da stavim DAYCO )

--- Kraj citata ---

TOP-ov remen o kojem pričamo, proizvodi ga BANDO (90% sam siguran). Pa potraži kod njih  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa onda ako go proizvodi BANDO izmetcu od taj ( kod nas u makedonija ima DAYVO BANDO MALOSSI i neki eftini kineski )  hoceo sam da uzmem DAYCO no po ova informacija da BANDO proizvodi TOP-ov izimam BANDO ( kod nas kosta 30e )

aeroxtuning:

--- Citat: robert - 14 Prosinac, 2008, 10:09:14 ---
--- Citat: aeroxtuning - 14 Prosinac, 2008, 01:18:12 ---Kopavsi po katalozima i netu dosao sam do testa remena renomiranih marki.Na testu je mjereno ubrzanje 25 kmh do 55 kmh i ubrzanje od 25 kmh do 75 kmh s razlicitim remenima.Sve je testirano na jednom scootu,e sad ne znam jel se radi o serijali ili nekom setupu :D (ne znam njemacki) :D i jos se mjerila snaga na kotacu.sva mjerenja se racunaju u sekundama,naravno :D

--- Kraj citata ---
daj link da vidimo na kakvom setupu su testirali remen

--- Kraj citata ---
nasao vecinu u katalogu scooter attack 2006,samo izlaznu snagu na kotacu nasao na netu,jbg,ne znam sad di :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju