Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Remeni-test
Keter:
Kakav je remen CONTITECH koji je po onom popisu među najjacim?Kakva su iskustva?
danc00:
--- Citat: SlowRider - 20 Srpanj, 2010, 21:27:40 ---Dayco nije kevlar, nakon nekih 300km je situacija potpuno drukcija nego na pocetku, dajem mu pola ocjene nize nakon sto je sjeo, ali treba uzeti u obzir da je vani vrlo toplo bilo. Ima malo vise prevrtavanja u startu pa upadne u manju rupu, ali start je vrlo dobar, tu nisam osjetio gubitak.
--- Kraj citata ---
Nisam ni skužil da ja imam taj remen do sad, uzel sam ga u Auto-Billu, i mogu reći da je dobar dok se ne zagrije, kad se zagrije NE valja čika. Tj sad ak se voziš popodne(vručine i to) remen je loš i izgube se okretaji i krajnja, dok je vrijeme normalno remen je ok ali se ne penje ni približno vrhu.
dino_180:
--- Citat: danc00 - 21 Srpanj, 2010, 23:03:29 ---Nisam ni skužil da ja imam taj remen do sad, uzel sam ga u Auto-Billu, i mogu reći da je dobar dok se ne zagrije, kad se zagrije NE valja čika. Tj sad ak se voziš popodne(vručine i to) remen je loš i izgube se okretaji i krajnja, dok je vrijeme normalno remen je ok ali se ne penje ni približno vrhu.
--- Kraj citata ---
e točno tako.al se zagrije brzo i fakat se osjeti da izgubi onaj cuk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju