Ali ne proletim ja kroz crveno pun gas kužiš nego pogledam da li ima koga i lagano prođem,a šta se tiče ovih na motoru malo sranje,ali i njega se da sjebat isto samo je malo teže ja sam pobjego onome šonji na BMW sa scooterom od 50ccm i volio bi da mi je to bilo snimiti,ali jednom sam bježao i jbg propala kočnica i zabio se sa 80 na sat u stijenu 8 mjeseci pedala ali ne predajem se ja lako
Ma sere mi se od njih...da iman malo jači motor biža bi i onome na motoru...nedavno mi se desilo da san iša u trafiku 100m od kuće...neki peder se nasra s autom nasrid ceste i nisan moga popet motor na trotovar a bilo mi ga glupo ostavljat na cesti...prođem ispred auta i popnem se na trotovar taman kraj stupa semafora al sa one druge strane...parkiram motor ono drot me vata za ruku pita prometnu, vozačku...ja mu dajem, pita di je kaciga...ja govorin ka...pa vidiš di mi je kuća...tlaka mi je bilo...kaže ovo ti je 1000kn kaciga i 15000 i 3-6 miseci bez vozačke zbog crvenog ono wtf
Ja mu objašnjavam kako nisan proša križanje bla bla on me ne jebe 2% i još mi ga govori nešto u stolu....slušaj ti mene balavac od budala ko šta si ti ja živin i za to san plaćen...ja mu vratim nešto ka budala meni piše kaznu zak**ra*...
ovi na mene da će me ispribijat bla bla...nakraju mi još napiše vožnju po trotovaru (lol) tablica skrivena, štop plave boje, da će me na vanredni tehnički poslat zbog retrovizora bla bla...
meni je zak**ra* napisa kazne onooooo...a ovom pederu šta mu auto stoji nasrid ceste ništa...ka ko ga jebe u mene će više para napisat...
ma serem se ja na njih...malo je njih poštenih...malo...