I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nevjerujem, fabrizi i tcr, su bas male radione, ne rade na veliko, pogotovo tcr, to rukom i okom se prođe svaki dio koji izlazi.
Kada se vec spominje policija i tehnicki .. Kolika je kazna kod nas ?
Citat: veka84sb - 23 Prosinac, 2008, 14:42:55Kada se vec spominje policija i tehnicki .. Kolika je kazna kod nas ? Zato se voziš ko ja bez rege,ja trenutno nemam ni jedan regan motor,a vozim se normalno,idem u grad vidim pandura samo mu svirnem i proletim kraj njega,a pozitivno je to šta ne moram stajat na semaforu samo prođem lijepo lagano kroz crveno pa nek piše,a nema šta pisat danas posudio frendu motor bio on malo do grada i kaže nijeti ovo loše i ja probal malo kroz crvena svi se nešto deru,ja samo gas
Citat:koliko ljudi vani vozi na highendmoraš znat da vani high end scoot nikak ne smije na cestu i ti scootovi voze cca 5 do 10 sati max godišnje na meetovima
koliko ljudi vani vozi na highend
u nekoj zapizdini
puti to .....klinci se i vani kurce isto kao i kod nas po netu.....pogledaj koliki je problem ispao prošle godine na SA wikendu jer je par njih izašlo van žice sa naturpijanim scootovima......zabranili su opčenito održavanje SA wikenda i jedva su u jesen uspjeli organizirat jedan meet u nekoj zapizdini u istoćnoj njemačkoj
Citat: hac - 24 Prosinac, 2008, 14:30:02puti to .....klinci se i vani kurce isto kao i kod nas po netu.....pogledaj koliki je problem ispao prošle godine na SA wikendu jer je par njih izašlo van žice sa naturpijanim scootovima......zabranili su opčenito održavanje SA wikenda i jedva su u jesen uspjeli organizirat jedan meet u nekoj zapizdini u istoćnoj njemačkojnevidim razlog zbog kojeg je organizator nahebo, da je organizacija bila bolja to se nebi desilo....
Citat: DvdAerox - 24 Prosinac, 2008, 14:45:53Citat: hac - 24 Prosinac, 2008, 14:30:02puti to .....klinci se i vani kurce isto kao i kod nas po netu.....pogledaj koliki je problem ispao prošle godine na SA wikendu jer je par njih izašlo van žice sa naturpijanim scootovima......zabranili su opčenito održavanje SA wikenda i jedva su u jesen uspjeli organizirat jedan meet u nekoj zapizdini u istoćnoj njemačkojnevidim razlog zbog kojeg je organizator nahebo, da je organizacija bila bolja to se nebi desilo....Pa zato je i naj#bo jer je bila organizacija loša,vani nema šanse da se ti vozikaš bezveze s takvim scooterom jer ti ga uzmu,a kaznu dobiješ da se usereš,nama je dobro za sada,ali doć će to i kod nas polako sve će nama ivo srediti trudi se on da nam i to sredi
vidis, a zato grupa njemaca (exkurzija), kada dosao na job, svi gledaju skut, i gledaju mene, komentiraju među sobom, a meni nista nije jasno, ko da sam sa nekim 500 2t dosao, a ne sa gilerom!