aha. i ja ću na proljeće staviti 2 big bore cilindra, već sam pričao s roostom za izradu 2 auspuha, produžujem prijenos za 123% i maximalu očekujem oko 200. naravno to ne bi bilo to da nemam uber cool neonku kričavo zelenu ispod skutera koji će mi povečati downforce kako mi se nebi u startu dizao na zadnji... a da ne spominjem malossi naljepnicu o kojoj se već puno zna kolko snage daje.
sorry ali moro sam. ak ne planiraš vozit trke koji će K jaći kit od due+,mhr replica, s6 racing ili tpr??? pogotovo ako ni to nisi sam složio nego ti je neko drugi slagao i uštelavao.
bravo kralju!!! al zaboravio si malossi usisne lamelice, s njima ces dobit sigurno 35 km/h vise na konacnoj...
Zato sta mogu, zelim, i ocu, i zato da svi gledaju i budu ljubomorni, i zato da uzivam u svom skutu, i zato, da letim sa njim...
Podsjecate me ko na one sta voze yugo i hvale taj auto do neba, a i oni, a i svi znaju da je smece! ne kazem ja da je mhr repliica smece, ili d+, ali ima bolje, i ima jace, i koje traje, slicno ko i to, ako se sve ljepo napravi i odrzava po kilometrazi, pa nemojte biti smijesni i tjesiti se tako, pa normalno da se svako zadovolji sa onime sta ima, btw, kao ona poslovica, onoga koga nema, bez njega se moze i mora, sta ce ti toliko, pa sta ce ti 100, 150, 200, jednostavno, ZATO!