Da ne otvaram novu temu, imam i nemam problemcic...
Volio bih ga rijeiti ako je moguće. Naime prije nego sto sam stavio kit od 70, motor je normalno palio na zub, zimi i ljeti. Sada kada je u njemu 70cc, 82 dizna, klipic 40, svijećica BR8ES igla spuštena do kraja, airbox preuređen, motor hladan i topal pali isključivo sa dodavanjem gasa ( automatski čok) . Ono što me više nervira je pucketanje iz auspuha na "minimumu" dok se spuštam iz kuce na glavnu cestu te trokiranje u svim režimima rada dok se ne zagrije. Po zimi bi to bilo 100-150 metara napucavanje gasa dok odjednom doslovno ne odčepi pa poleti. Nadao sam se da će ljeto biti lišeno trokiranja, ali ne. Isto se dešava sada ljeti, ali sada odčepi ispod 100 metara, uglavnom napucavanjem gasa....
Inače, motor dobro vuče, potrošnja 3.5 litre sa 125kg žive vage, boja svječice uredna.
Jedino što sam primjetio, novi el.čok je više povučen u kučište ( cca 4mm) u hladnom stanju od staroga. Kad je hladam, na minimumu svječica je mokra do boli, kad je topal, nakon rada na minimumu, boja svjčice je uredna.
Dodavanje gasa prilikom paljenja, koliko sam pročitao, motor zahtjeva više zraka, ali ni sam neznam na koji način da mu omogučim dodatan zrak s obzirom da se motor uredno ponaša u svim režimima rada, osim paljenja dok je hladan, topal.....
Jeli do možda do hladnije, toplije svječice, mada bi broj više ( BR9ES ) povečao trokiranje u hladnom stanju zar ne?