Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
koji skuter?u biti nema veze koji je ali ja sam radoznao kad ga upališ onda ga pusti da se zagrije i dok e-čok ne odradi svoje! kad je hladan, a ti odmah po gasu znači previše benzina a malo zraka pa zato ti i trokira
uzasno me nervira,kad krenem,dam mu malo vise gasa on pocne da trokira i tako sve dok ne dostigne trecu crticu zagrijanosti.to mi se nije desavalo tek kad sam ga kupio.jel neko zna sto je upitanju?hvala.
jel ga upalis na anlaser ili na kurblu?
Citat: stupar - 07 Prosinac, 2008, 10:54:52jel ga upalis na anlaser ili na kurblu?nema to veze sa kurblom ili na anlaser! dok se ne zagrije trokira
joj to mi je najgore kad vidim nekog da sjedne na motor i odmah pun gas a on onako trokira i muci se...ja prije nego se idem vozit pustim ga da radi na leru minimalno 3 min i onda se vozim 50 jedno 2 km dok se prijenos malo zagrije i onda moze nastupiti okretenje gasa...
ja ga upalim i odmah gas.....nemam ja vremena cekat ga da se zagrije..tu je da sluzi a ne da se jos ***** s njim ....heheheheheheheh
meni ga je zao da se ne zagrije, i ja cu sad mita ostavljat duze da se zagrije jer je hladnije... btw a autora ove teme nemora to zivcirat jer je to normalna stvar kod motora da ga moras zagrijat osim ako ga oces zaklat onda ga nemoras zagrijat...