ovako nosače montiram ja na skut i jesu za b&w 125 zato kažem da su me možda sjebali talijani
Znači, nosači ti vjerojatno nisu Givi, ne možeš uzet bilo čije nosače... Sad, ako prodaju Givi stvari, mogu ti naručit nosače model A135A, samo zamijeniš i problem riješen...
Ili, možeš na ovom vjetrobranu izbušit nove rupe za taj nosač, a stare prekrit nekim naljama, ili pokušat zavarit... Sa plexijem ti često rade staklari, bar što se bušenja tiče...
Isto tako, možeš dati napraviti vjetrobran od plexija po tvojem nacrtu, pa ga staviš na te nosače... Ja ću uskoro baš to napravit, namjera mi je pred lito skinit ovaj veliki vjetrobran, i dat izradit mali, bez kompleksnih rezova i krivina tako da ne pokriva ruke, koji u visinu dođe samo otprilike do vrha nosača, i mogu gledat preko njega... Trebašga samo malo skrivit u jednoj osi da dobije malo obline... Izrežeš ga kako misliš da je najjednostavnije, ili se posavjetuješ s onim ko će ga rezat i krivit... Kako ćeš gledat preko njega, nije bitno ako je plexi malo tanji, mekši i jeftiniji, ako se i izgrebe, opet vidiš preko, a nema vitra i kiše u prsa...
Iako, bilo bi najbolje da uspiješ zaminit nosače, tako da ti ovaj vjetrobran paše... Uvik na te druge nosače možeš dat napravit mali vjetrobran za lito...