Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mislim da bi Svijet Skutera trebali ostaviti na miru. Svaki forum ima svoju uređivačku politiku, a na korisnicima je odluka dali će se negdje uključiti.
ma tamo je glavni problem sto ce te svi doslovno popljuvat cim kazes jednu krivu. po tome, tamo bi trebali dolazit ne znam kakvi znalci, al ne znam cemu onda forum. i onda ih pola dobije bann, pola topic-a zalockano... ko u vojsci
Citat: roby44 - 29 Siječanj, 2007, 23:31:59ma tamo je glavni problem sto ce te svi doslovno popljuvat cim kazes jednu krivu. po tome, tamo bi trebali dolazit ne znam kakvi znalci, al ne znam cemu onda forum. i onda ih pola dobije bann, pola topic-a zalockano... ko u vojsci zato jer je forum velik, ekipa ide u offtopic.. da se ostavi sve otvoreno bila bi opca panika jer nebi nitko dobio odgovor na nista.. a btw po novim userima se ne pljuje nego im se pokusava objasnit da sva ta pitanja koja su postavili vec postoje na forumu samo treba potrazit (najcesce su cak u FAQ) eto..
Citat: vanilla - 30 Siječanj, 2007, 12:17:42Citat: roby44 - 29 Siječanj, 2007, 23:31:59ma tamo je glavni problem sto ce te svi doslovno popljuvat cim kazes jednu krivu. po tome, tamo bi trebali dolazit ne znam kakvi znalci, al ne znam cemu onda forum. i onda ih pola dobije bann, pola topic-a zalockano... ko u vojsci zato jer je forum velik, ekipa ide u offtopic.. da se ostavi sve otvoreno bila bi opca panika jer nebi nitko dobio odgovor na nista.. a btw po novim userima se ne pljuje nego im se pokusava objasnit da sva ta pitanja koja su postavili vec postoje na forumu samo treba potrazit (najcesce su cak u FAQ) eto.. Meni stvarno nije jasan taj SS foruma. Nije mi jasno po kojem se kriteriju odlučuje tko je podoban da postane novi član, valjda admin glumi Boga ... to me podsjeća na neka ne tako davna vremena kada se odlučivalo o podobnosti... iskreno j*** mi se živo za SS...
Ok... ok... smiri se sad... diši duboko... Pusti njih tamo ovdi je najbolja ekipa.
A ljudi jeste gledali ovaj CD koji dobijete s Moto klubom.Da vidiš čoviče kako cigani tuniraju aute :laughing1:Prebolesno Morate pogledat to.Aj svi na kiosk
Diana?moja lepoto sva?
al smo otišli i off od teme... al nema veze
pa ako u kutku za offtopičare nemoš bit offtematičar, di moš...
tema je ionako off.. postavljena je na krivom forumu