Evo skut je napokon postelan i nisam mogao cekati toplije dane vec sam se danas provozao.
Setup: Polini sport, yasuni R, multivar, kevlar remen, crveni malossi filter, izvadena lulica, dizna 85, rolice 6,4 g.
Evo kako se sve odvijalo: kit je bio namontiran sa alu brtvom koju sam dobio u kompletu, i tu su nastali problemi jer je slinio antifriz, ponovo sam kupio set polini brtvi ( misleci da smo zeznuli nesto kod slaganja) i bacio novce jer se uspostavilo da opet slini, znaci problem je bio ta alu brtva, kupio sam malosijevu 0,4 mm i stvar je bila rijesena, samo me mucilo to sto je alu bila 0,2 mm, i tako sam uspio naci papir za brtveljenje debljine 0,15 mm te sam izrezao brtvu i to sad sve ljepo drzi i ne slini. Okretaji kroz ubrazanje su 9800, probat cu sa malo laksim rolicama 6,1g. pa cu vidjeti kak ce se ponasati, volio bi dobit jos malo okretaja. Ubrzanje je super pogotovo sad sa tanjom brtvom je jos bolje, fino cupa, krajnja oko 104 km/h, malo je prehladno za bolji test, frgic se dao super ustelat sto je iznanadilo i glavnog majstora Slowa.
Evo jos jednom hvala Slowu, dhorvatu i dottoreu na tehnickoj i moralnoj pomoci, pogotovo kad je trebalo navazat se po ovoj zimi tokom razrade