Proslo je dugo vremena od kada sam nesto objavio( ali stalno pratim vas ostale !!) jer sam izasao iz svijeta skutera nakon prodaje Beverlya 500
Kako sam prodao Hondu CBR 600 F odlucio sam napokon probati najbrzi skuter na svijetu. Iskrenooo vise sam ga kupio samo da nekada mogu reci "kako sam ga ja nekada vozio" nego sam ga stvarno hito kupiti jer me oduvijek bila trta cijene odrzavanja.
Uletila je prilika ili ne prilika(to cemo vidjeti) koju nisam mogao odbiti
Gilera GP 800 iz 2008
Na slikama se ne vidi ali estetski nije bajan,zato je i cijena niza. Do sada sam imao motore koji su bili apoteka i iskreno htio sam uzeti jedan ovakav projekt.
Covjek ga je dobio pod racun i pokazao mi je sve nedavne racune servisa, inace ga nebi uzimao. Od mehanike, meni ostaje SAMO lanac za promijeniti.
Motor je dugo bio u Djakovu pa je 3 dana bio u Vodicama kod covjeka kod kojeg sam ga ja kupio i dopeljao u ZG.
Sve je bilo dobro do neki dan kada je lanac poceo preskakat ili nesto slicno jer kad dam jace gas kao ga nesto lupi,kao da nesto ima lufta.
Odlucio sam danas pocet sve rastavljat da vidim kaj moram sve narucit i odma sam naisao na problem a to je ovaj saraf. Nekome je puknuo i sad je ostao unutra.
Nisam nikad izvlacio tako duboko sarafe pa ako neko ima neku preporuku za nekoga u ZG ko to zna izvlaciti bio bi zahvalan.
Da se kotac izvadit i bez da se taj saraf odsarafi ali ipak, htio bi to maknuti. Isto tako nisam znao da je matica M28 što naravno nemam osim okastog kljuca