Nezz imaš li u planu, ali vxr ima 1L veči tank, bilo bi dobro da si i njegov kiler ubaciš...Isto tako bi bilo dobro da i vilice od vxra staviš, razlika je brutalna.
Lijepo napreduješ i baš mi je drago da je mašina sad pic pic. Lijepo si se posvetio detaljima oko provjere bloka, jer realno inače nebi ni znao da nešto ne valja.
Hvala na prijedlogu i Challenbeen mi je predlozio isto na samom pocetku. Sada sam trenutno dekintiran, djelovi, iako polovni nisu toliko povoljni, pogotovo vilice i kiler, mada i za klasicni tank traze po 100€.
. Međutim, nisam odbacio preporuku, vec stavio na pauzu dok se opet ne skupi koji celer...
Volio bih biti puno detaljniji u svemu ali nemam uvjeta, prostora da to odradim kao i vi, pa malo i brzam, preskacem sto nebi trebao. Prostor je skucen, sve natrpano oko mene i po kutijama, a plastike razbacane po kuci od spavace sobe ( ispod kreveta) pa sve do vrha kuhinjskih elemenata....
Mene najvise kopa, hoce li me skuter dopeljat do teh.pregleda i nazad sa blokadom na variomatu (prsten 7mm), blokadom na spuhu i duzim prijenosom. Drugo je sve OEM, rolice 6.4g, opruge, dizna 54...