Zaboravio sam spomenuti i Heidenau K66, cak i ispred Molasa bi mogao ici za nijansu, zbog manjoh fuga izmedju lamelica.
Da se voziti s s tvrdim gumama, ali ja ne znam vise covjeka koji bi ponovno kupio Michelin Pure, ljudi su ga uzimali jer je marketing gruvao svoje. Oduvijek sam se srao i serem kad mi.marketing nagovjestava boga i oca, a ono klosari iz marketinga se dosli oparit, bizbismeni jel, gdje hodce zgrnut brdo para doo prodaju nesto sto vrijedi 1kn. Ista stvar je sti promovoraju sad neke.kineske.motore, daj mrs u picku materinu s kopijama GSa, nakeda i tim smrdljivim reciklazama, cim sjednes shvatis da ue to batina. Naravno, to ce zadovoljit nekoga tko se ne vozi, cisto da ima nesto novo i njemu je dovoljan taj osjecaj. Taj nema.ppjma sta je prava kocnica, sta ue finoca ipreciznost i ugladjenost, te extremna pouzdanost, a di ce znati kad niie na tom nivou.
Glede Michelina PP.
. Nikome ne priia ona lelujavost zbog cudne geometrije, a i nije to kompletna guma, a to je ono sto se trazi.
Vozio sam i ja tvrde gume, ma sve super sve 5, rubio ih i cak su bile postojane na extremnim vrucinama i grubom asfaltu jer meksa hoce malo plivati, ali kad bi naletio na izlivenu kantu vode jer netko.pere tepih, prvo sam se usrao, zatim vidio grobno mkesto, a odmah nakon toga osjetio gubitak gripa gdje te trnci prodju. A najvise sam se usro kad sam.ostao bez ripni, i voz se autocestom lagano, i naravno, naleti pljisak, al jebes ti to, nego bas tada kombi ispred mene istiskuje lolvu preko svoh traka na autopcesti, e tad sam napunio gace vise nego sto je isus prosuo znoja. Fala lepa, al ja na padavicarsk.gumama.necu strepiti za onaj usrani jedan trenutak. E da, i tvrda mi je lijepo okliznula na jedno 140 kad je dosla promjena asfalta na gore, a ja sam zajasio prednju kocnicu, bas.me.fino htjelo otresti. Al dobro, tu sam bio u dinamic ++ modu. To su sve stvari koje se ne osjete na pravim gumama, a.po kisi sam se znao vozit i jednostavno je veci prosjek jer se moze.