e ljudi moji, kako je meni X9 slomio srce 2 puta... prvi puta sa auspuhom 2022g a drugi puta u veljači ove godine... baš kad mi je javio da je kroz hiljadarku km (misec i nešto dana) od dostavljanja skutera kod njega u Puli, počelo bacati ulje ... stvarno sam osta u šoku i tad, kao i sad što me steže u srcu kad se sve prisjećam. bio sam se luki čak javio poslije toga, pretpostavljajući da ga je sredio jer sam mislio da se raspala brtva poklopca ventila ili tako nešto, ali nikad mi odgovorio nije, vjv čovik razočaran u mene ...
da uzmem skuter, opet, ha, mislim da bi mi srce puklo napola opet... koliko god taj skuter bio udobniji od "beverly i nexusa", i koliko god cijena bila privlačna, mislim da bi me čak i čovik sterao u tri pm... samo kad se sjetim da sam ga platio 7.000 kn, uložio u njega cca 9.000 kn i prodao za 12.000 kn sa prijevozom...
ja ne znam što na tom X9 nije promijenjeno od potrošnih dijelova, mislim sve je ionako u temi, u principu tko god da ga uzme za slaganje, ne može se zeznut