Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (9/17) > >>

Dragster 50:
@igor.sb
Prvi put slažem ovakvu mašinu, pa sam slušao iskusnije kolege. Ako ne nađem rješenje, uvijek mogu pokušati vratiti OEM koji su i bili.
Jučer sam išao u ST sa jednom bočnom plastikom, da mi sa skenerom nađu koja je boja u igri, i stativa. Najbliže podudaranje je 38%, znači vratio se bez boje dok ne smislim nešto drugo.

igor.sb:
A dobro sta je tu je, ne znam tko te posavjetovao da kupis malossi kevlar

A multivar? Vidim 9g role imas spremne, za sta ti je to? S tim mislis voziti?

Dragster 50:

--- Citat: igor.sb - 27 Rujan, 2023, 08:28:19 ---A dobro sta je tu je, ne znam tko te posavjetovao da kupis malossi kevlar

A multivar? Vidim 9g role imas spremne, za sta ti je to? S tim mislis voziti?

--- Kraj citata ---

Malossi remen je došao skupa sa ostalom pošiljkom, to je sve u kompletu kupljeno, cnc glava, variomat, grana.... Uzeo sam 14gr za Multivar.

Dragster 50:
Imao sam par situacija zbog kojih sam odgodio prvo paljenje. Dotok ulja riješen i napokon sam našao gdje je uzemljenje na rami. E sad još trebam potvrdu, dali na akumulator idu dva "plusa", kao na slici, i treba li se Multivar podšajbati, jer mi se čini da imam previše prostora na matici radilice?
Hvala

dario007:
Obično su ti dva plusa spojena na jednu klemicu, jedan ide prema osiguraču, a drugi na relej paljenja. To je to što bi na instalaciji trebalo biti, sad dal je netko nešto dodao na direktan plus kod nekog nebitno je.

Multivar se slaže ovako na radilici
Distanca(mislim da je oko 7mm)
Multivar
Šajbica 1mm
Ventilvar
Šajbica 0.5mm
Kruna
Šajbica
Matica

Ulje krene prema pumpi kad na samoj pumpi otvoriš odzračnik. Kad poteče čisto ulje smatra se odzračena. Ja si volim sam naterati bušilicom ulje do samog karba. Tako provjerim rad pumpe i osiguram da ne radi bez ulja.
Ovo ti govorim jer po slici mi se čini da si to odradio skidanjem crijeva da poteče. Ovaj mali križni između crijeva je mjesto za odzračivanje i svakako isteraj zrak iz pumpe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju