Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

(1/17) > >>

Dragster 50:
Tema za komentare, pa opletite😁

matija84m:
Svaka cast na ulovu :headbang:
A sta reci, prava pila je stigla. Eto ja bi to odma prebacio na 180 pa da igra pocne :frajer:

Dragster 50:
@matija
Vidi se iz naslova, ide on na 180cc sigurno, ali prvo moram posložiti stvari sa drugim Dragsterima, da se ne zakopam u projektima i dijelovima. Sivi je gotov, osim onog štelanja, ali za to mi još trebaju neke sitnice, i on ostaje meni, plavi će u prodaju, samo ne znam sa kojom mašinom. Danas ću malo raskopati i vidjeti kakav je ispod plastika.

dario007:
Cestitam na prinovi, svakako ubacuj puno slika, jer je ovo rijetkost za vidjeti, pa da mi koji pratimo vidimo sve detalje...

Uz cilindar ces trebati i getribu da 180cc zivne kako treba. Svakako provjeri jel matica unutra ili van, iako bi trebala biti matica unutra M071M oznaka bloka.

Dragster 50:
Puno slika će definitivno biti, i naravno sa puno informacija vezanih uz Dragster, jer vezano za mašinu ću trebati vašu pomoć. Znate da sam do sad radio samo sa Minarelli mašinama, pa će sigurno biti nejasnoća. Ima dosta caka i informacija koje nisam do sad imao priliku objaviti, a znam da će nekim budućim vlasnicima Dragstera biti od pomoći. Uglavnom, nikakvo siljenje, ide se polako, i definitivno na orginal vizualno stanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju