Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻
Dragster 50:
--- Citat: dario007 - 29 Rujan, 2023, 12:00:22 ---Obično su ti dva plusa spojena na jednu klemicu, jedan ide prema osiguraču, a drugi na relej paljenja. To je to što bi na instalaciji trebalo biti, sad dal je netko nešto dodao na direktan plus kod nekog nebitno je.
Multivar se slaže ovako na radilici
Distanca(mislim da je oko 7mm)
Multivar
Šajbica 1mm
Ventilvar
Šajbica 0.5mm
Kruna
Šajbica
Matica
Ulje krene prema pumpi kad na samoj pumpi otvoriš odzračnik. Kad poteče čisto ulje smatra se odzračena. Ja si volim sam naterati bušilicom ulje do samog karba. Tako provjerim rad pumpe i osiguram da ne radi bez ulja.
Ovo ti govorim jer po slici mi se čini da si to odradio skidanjem crijeva da poteče. Ovaj mali križni između crijeva je mjesto za odzračivanje i svakako isteraj zrak iz pumpe.
--- Kraj citata ---
Zbunila su me ta dva plusa, zato sam mislio da je jedno uzemljenje. U pravu si, crijevo sam skinuo i čekao da ulje dođe do pumpe, dalke do karba ću napraviti sa bušilicom. Šaraf za odzračivanje sam danas skužio jer je isti kao na Minarelli-ju. Vezano za Multivar, vidio sam na vrijeme da tu nešto ne štima, pa se bolje informirati....
Šta da kažem, osim hvala još jednom👍🏻
Dragster 50:
Jutros sam išao u još jedan dućan da mi skeniraju boju plastika, i još jedan prc, ni blizu ju ne može naći. Na kraju pisao njima, i dobio odgovor, negativan naravno.
Ali bar su odgovorili, nisam ni to očekivao.
challenbeen:
Cek malo, a ne pitaš nista? Što ti triba
Dragster 50:
Ne može se Chale. Kvaka je u tome da to nije jedan RAL i jedna boja, zato ju ne može ni skenirati. Raspitao sam se malo bolje, i ta/takve boje se dobijaju nanošenjem 3 sloja, sa 3 različite boje, da bi na kraju ispala ova. Našao sam 4-5 jako sličnih, pa ću na neku od tih opcija. Ima šema naručivanja iz UK, unese se godina i model, i ti određuješ količinu svake.
Cijena, poštarina, porez....
Ovo ispod ne vrijedi.
challenbeen:
svejedno, evo ti naziv te boje: italjet corsa blu 9
a točan kod možda dobiješ :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju