Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (8/17) > >>

Poggiali:
meni su se pokazala dobra grip kljesta za te male federice.. jedino sto ces malo zrtvovati boju na federicima di uhvatis...

Dragster 50:
Malo se zapelo na par stvari, uglavnom gluposti. @pogi, probao ali ne ide. Za sad nemam rješenje za nategnuti federe kvačila, sa polutki skinuti onaj dio na koji sjeda centralni, i izvaditi selen blok mašine iz rame.
Našlo se rješenje za sve, pa ćemo naći i za ovo.

Poggiali:
federice kad stavljas, jel stavis u skripac kvacilo? ili ak nemas skripac veliku stegu...

tu metalnu zastitu za pinove probaj grijat hladit, probaj je vrtit ako imas onaj kljuc za uljne filtere sa remenom... ili stari remen od prijenosa provuces kroz veci okasti kljuc pa tako zategnes...

selene, igraj se sa srafima i podloskama da napravis izvlakac... mozda srafciger za finu mekaniku zabit pa uz njega wd naspricat...

dario007:
Selen ako nejde raspili vanjski plašt sa recipro pilom, tako se sa auta skidaju ovi sa košuljicom.

Kvačilo u škripac tako da staviš m6 šerafiće kroz rupe na onom zeljeznom komadu pa za to stegneš u škripac.

Onaj limeni komad skidaš tako da dole u dno između polutki i lima nabiješ tanki šerafciger, dalje ide praktički rukom.

igor.sb:
Imao sam original grane koje nisu kompatibilne sa drugim serijskim spuhom, tako da sex s granama pogovo after market je uvijek prisutan

I ne znam sta si navalio na taj set federa, kad je promasaj zeleni najmeksi su pretvrdi za serijski spuh

Trebao si ici na 4t / delta fly set i stavit bijele najmekse ili zute srednje i gasss

Sretno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju