Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻
mic:
Koji je razlog rastavljanja blokova?
Jako malo kilometara ima pa pitam čisto ovako iz znatiželje zašto se rastavlja blok?
Dragster 50:
Nekako se samo nametnulo u mojoj glavi. Je, malo kilometara, mašina lijepo radila, možda nije bilo potrebe. Ali sa druge strane, godine su tu, napokon veliki Dragster, moja prva Piaggio mašina, i to 125/180cc....
Prvi plan je bio komplet sve novo, ali me je par forumaša razuvjerilo, jer bi to bilo bacanje novaca, pa sam ih i poslušao, ne zbog novaca, nego zbog toga što imaju više iskustva i znanja od mene.
dario007:
Provjeri svakako dosjed na radilici do strane variomata, boljka te radilice je da tu oče provrtiti. Ako je to zdravo, provjeri se jel nacentrirana, montiraš i voziš ju dalje.
Sad kad je blok otvoren je idealna prilika da si bijaksom otvoriš blok da cilindar ide unutra.
Semeringe je netko mijenjao več, a pozna se i trag curenja do magneta.
Nije loše da si ju otvorio, osvježiš, nove ležaje, eventualno vodenu,igličasti, tu novu teemicu i onda znaš kaj imaš...
aprilija top:
Uzmes sp cilindar ljepo ga prefarbas crnim temperaturnim sprejem i imas 125 vizualni cilindar 🚀🚀🚀
Dragster 50:
@dario
Hvala na savjetima, sve se to bilježi da nešto ne zaboravim. Nisam nikad turpijao blokove, ali koliko sam skužio, skida se 0,7mm pa nebi trebao biti neki problem. Naručeno je dosta dijelova iz dva izvora, pa ih očekujem kroz tjedan dana. Kad se sve skupi na hrpu morat će još jedna narudžba ići, i mislim da bi to bilo to što se mašine tiče. I dalje sam u potrazi za 180 getribom, valjda će uletiti nešto.
@aprilia
Nadam se da neće biti potrebe za tim, ali dobro je znati za svaki slučaj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju