Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (6/17) > >>

dario007:
Auuuu kakva perverzija su novi dijelovi :)

Dragster 50:
Posložio ispred sebe, ko malo dijete autiće🤗

Dragster 50:
Kupio sam navojnu šipku, i odsjekao 4 komada da smanjim rizik oštećenja brtve cilindra, i ovo što vidim mi baš i nema logike. Kad ocrtam dio koji mislim skinuti, 0,7mm, da cilindar nesmetano uđe, nije ista debljina gore i dolje. Ako budem skidao ovako kako je ocrtano ispada da nije u centru.
Neću žuriti ni sa turpijanjem, ni sa ičim drugim, ali mislim da idem prema tome da skinem 0,7mm sa cilindra, jer ako tokar i ne odradi kako treba, lakše mi je kupiti novi cilindar nego naći zdrave blokove. Moguće da sam negdje fulao, zato ću sve polako proučiti, bez srljanja.

dario007:
Moraš skidati gore i dolje da bi ostao u centru i rekao bi više od 1mm na obe strane, dubine skroz do prelivnih kanala. Potraži u Matijinoj i mojoj temi od mc2, obojica smo to radili. Isto tako donje rupe na cilindru moraš probušiti sa 9mm borerom jer su na 125/150 blokovima donji brezoni neku nijansu uži.

Ako baš odrediš da bi prerade radio isključivo na cilindru, onda si izmjeri širinu 125 cilindra na vanjskoj strani tih suknjica i to ti je mjera. Zna ekipa raditi i sve na cilindru, ja sam to izbjegavao jer suknjice ostanu jako jako tanko pa postoji mogućnost da puknu.

PchelaUbica:
Bome ne vidim problem da to odradis u jednom popodnevu onako lagano. I da bude tip top . Previse se bojis a nemas sta fulati. Bolje ti je i obrusit malo vise sa svake strane. Centrirat ce se onda sam na brezonima. Nego da ga špana s jedne strane naprimjer
Ili da ti majstor sjebe cilindar 🥶

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju