Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻
Dragster 50:
Hvala ti 😁👍🏻
Znaš koliko mi je ekipe reklo da ostavim 125, nebi vjerovao....Nema tu divljanja, ja i sa ona 2 70cc ne divljam jer znam da su gotovi ako negdje prokližem. Mislim na plastike, iako imam cijeli komplet u šteku. Meni ove mašine nisu baš poznate, pa još sve istražujem, šta se za 180 treba mijenjati ovo ono.
Sigurno je jedino da ide u orginal, i vizualno i sa mašinom, bila ona 125 ili 180cc.
Poggiali:
Ne znam, sve je u glavi, ja sam znao gustati na pezi trekkeru 50 sve stok, vjerujem da taj 125 ide toliko da ne smetas u prometu, a kad je vec takav da nije nista kemijano na njemu to je lutrija..
nesto se pricalo ako je matica na deklu nutra da je to slabiji blok koji zna puknut, ne znam dal i na serijali 180 ili kad se mece 172....to bi pa opet bila tragedija...
Ne znam, ja bi eventulalno probao variomat, igranje prijenosom ako ima smisla, ako ne, ostavit... ili slazi na 50 ramu kaj god hoces, kad vec imas dva :P
Ovo za hrapave plastike, ja sam imao armorall neko mlijeko u sprici, matt finish, i znalo je ozivit plastiku i drzat duze vrijeme... cuo sam od ekipe cak da se moze keramikom to rijesit i da je jako dobra stvar, al te keramike isto ima hrpu verzija i nije bas jeftina, treba vidit, uvjek mozes probat na nekim plastikama koje ti nisu previse bitne...
dario007:
Matica van ili unutra nema veze sa time koji blok puca.Opcenito svi blokovi koji su na 12 i 13 cola su suženi na dijelu di prolazi guma i svi imaju manu da oce puknuti,cak i oni koji tu nisu suženi(mali doboš blokovi) iako puno rijeđe.
Recept je imati sve šerafe na deklu, izbjegavati vožnju po zadnjem, letiti preko rupa i imati veliki teret.Uz to sve ako se ide na rezo auspuh obavezno staviti support, cak je pozeljan i na bacvica auspuhu jer su blokovi postali rijetki i abnormalno skupi pa ih je pametno sačuvati.
Da se ja pitam isao bi na 180cc cilindar,getribu i dijelove prijenosa,od aftermarket stvari variomat i malossi glavu. To je najbolje uloženo- dobijeno,a na oko sve ostaje standard.
dario007:
Vidim vrhunski update, dobra odluka...Pripazi kod stavljanja karika kako ces ih okrenuti, gornja strana karike je konusna, pa obrati pažnju.
Dragster 50:
Hvala Dario, već si pišem bilješke tih caka koje ne znam. Od početka sam znao da idem na orginal vizualno, i mašine i Dragstera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju