Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (3/17) > >>

challenbeen:
NTN Japan - ležajevi radilice i Corteco semerinzi
Svi ostali ležajevi dostupni su u Koyo Japan izvedbi (barem sam ja tako složio na svojim blokovima)
Kako je matija rekao, M28 je navoj za izvlakač magneta (ako imaš tokara blizu, radije da njemu daš da ti napravi nego da kupuješ ovako, jer su ti zamjenski M27,4 mm pa ako je zapačeniji magnet, proklizat će
Radilica je po meni the best Jasil koju sam i sam kupio za SR150 build (nadam se i 172 uskoro)
Što se tiče rezonantnog auspuha, za to pogledaj Dariov SP180 build i što je sve morao raditi (ulaganje) a da blok ne pukne od vibracija
Koristi originalni airbox ili napravi preradu na piaggio kockasti airbox kao što sam ja u svojoj temi SR150
Ako je 125 blok, morat ćeš malo širiti blokove da bi ti stao 180 cilindar, mislim da to se da bez problema
Treba samo vidit jel se da kupiti OEM vodena pumpa i plavi corteco semering za nju (pumpa je u bloku), nije kao minareli
Mikroremen, Remen, to je sve najbolje OEM Piaggio,

Mislim da se sve da naručiti u Pleše (skuter dijelovi) ...
(editt) sad sam vidio da imaš i na Motor-X stranici dost za Dragstera dijelova)

Dragster 50:
Hvala svima, sad je puno stvari jasnije. Pohvatao sam bar šeme sa cilindrom što mi je i bilo najbitnije, pa sad znam gdje sam. Za ikakvo turpijanje nisam, a 172 koliko sam dobio informaciju malo odudara od org. izgleda, ali su meni ispred cilindra plastike koje ulaze između rame, pa se taj dio može vidjeti samo sa desne strane.
Mislio sam ga paliti kad se smiri vrijeme, ali nema smisla, ne znam kakva je situacija unutra i nema potrebe da se napravi neka šteta samo da bi ga čuo kako radi, jer vožnja bez registracije i vozačke za A kategoriju isto ne dolazi u obzir. Sljedeće je upisivanje u auto školu i skupljanje za dijelove. Kad dođu zadnji dijelovi za sivog, on će na cestu, pa se mogu baciti na skidanje mašine.

matija84m:
Di izrađujes te naljepnice za skut?

Dragster 50:
Mislim da svaki foto studio to može napraviti. Ja odradim sve, i njemu odnesem usb.

Poggiali:
Super je Dragec, ja bi ostavio 125 kak je i vozil to za gust tu i tamo, fakat je primjerak za sobu.. To nije za divljanje, jer je steta skrsit ga  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju