Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (2/17) > >>

challenbeen:
E ovo sam čekao! Moram priznati da sam pravo uzbuđen radi skutera i samog tebe jer znam koliko dugo si ga čekao i koliko puno ga želiš!!
Svu sriću želim, i nemoj zaboraviti, uz tebe smoo!  :headbang: :icon_thumright: :notworthy: :rock_: :wav: :odlicno:

Dragster 50:
Hvala svima na podršci, i ovima javno i onima privatno. Ne krijem ništa, pa tako ni svoje neznanje oko ovih mašina, ali bar imam podlogu kad je Dragster u pitanju. Maloprije sam već neke stvari provjerio, ali o tome u temi.

matija84m:

--- Citat: Dragster 50 - 26 Veljača, 2023, 08:49:16 ---@matija
Vidi se iz naslova, ide on na 180cc sigurno, ali prvo moram posložiti stvari sa drugim Dragsterima, da se ne zakopam u projektima i dijelovima. Sivi je gotov, osim onog štelanja, ali za to mi još trebaju neke sitnice, i on ostaje meni, plavi će u prodaju, samo ne znam sa kojom mašinom. Danas ću malo raskopati i vidjeti kakav je ispod plastika.

--- Kraj citata ---

Promaklo mi da ide na 180
Napisao sam to jer znam da 125 ide slabo, a podloga je dobra da se slozi 180 koji ce bit unikatni jer tih skutera gotovo da nema, ima al su idalje jako rijetli

Dragster 50:
Možemo početi sa pitanjima :toothy9:
Gdje kolege sa foruma naručuju OEM Piaggio 180cc dijelove? Ciljam na cilindar, radilicu, ležajeve i semeringe, remen, federe kvačila, centralni, mikroremen, set za reparaciju vodene i sl. Zanima me još ako netko zna koja je dimenzija radapcigera za skidanje magneta i koji alat za rastavljanje blokova da uzmem?
Cilj je uzeti što više OEM dijelova za 180, i ako ne postoje, koji su najbolji zamjenski, jer ću slagati bez ikakvog "tuninga" tipa veći karburator, gljiva, sportski auspuh, ovo ono?
Hvala.

matija84m:
Radapciger za magnet sa navojom 28x1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju