Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Tyfoon - Kit 70
challenbeen:
Isti problem mi je imao frend u Opatiji. Imao je AC 50cc i jednostavno je skuter bio preslab pogotovo ako je vozač malo jači, nedaj bože druga osoba iza. Riješili smo to jako jednoatavno, prodao je FLY 50, i kupili smo mu NRG Power, čista serijala sa takvim Lion ko sto ti imaš, samo je Giannelli izdanje. Preporodio se čovik...
Zmajur:
--- Citat: dr.mrgood - 24 Veljača, 2023, 11:05:55 ---Ako imaš novu radilicu tu si onda uštedio. dario007 ti je već sve napisao što ti treba. Nakon sklapanja ide razrada i opet igranje sa diznom i smjesom ;D.
Neverending fun !
--- Citat: Zmajur - 24 Veljača, 2023, 09:15:06 ---Nemam A kategoriju i nisam od polaganja. Mada sa nacuo da bi se moglo rapravljat da bi B kazegorija važila do 125cc.
Radilica je nova sa Koyo ležajevima. Ne mislim klat skutera na 100%, više za sigurniju 50km/h vožnju...
--- Kraj citata ---
Ne treba ti A kategorija. Ja ju također nemam, možda jednog dana. Uzmimo za primjer moj Peugoet Elyseo koji možda nije zahvalan za usporedbu jer je potpuno drugačiji koncept mašine - rekao bih lošiji nego Piaggio.
Sa serijskim cilindrom ja sam na uzbrdici kod Novog Lista u Rijeci (vjerujem da znaš gdje je to) išao maksimalno 45 kmh i to ako bi se dobro zaletio. Nakon stavljanja većeg karburatora, usisa bez restrikcije sa karbonskim lamelicama i 70 ccm cilindra (Malossi Sport) sada tamo idem bez problema 70 kmh. Auspuh je ostao serijski.
--- Kraj citata ---
Živio sam na Krnjevu pa bio podstanar na Grbcima i Pehlinu, pa boravio Podmrvicama....tako da znam svaku uzbrdicu... :laughing3:
45km/h i nije ni loše...za Novi List dionicu... Takva dionica , malo duža i zericu strmija je kod mene , pred naseljem....To je Rijeka, jedina ravnica je na Grobniku i Biviju.... :laughing7:.
Mene je ovo govance vuklo 45km/h prema Čavlima kad bi radio, ali to je doslovce klanje...
Zmajur:
--- Citat: challenbeen - 24 Veljača, 2023, 12:53:35 ---Isti problem mi je imao frend u Opatiji. Imao je AC 50cc i jednostavno je skuter bio preslab pogotovo ako je vozač malo jači, nedaj bože druga osoba iza. Riješili smo to jako jednoatavno, prodao je FLY 50, i kupili smo mu NRG Power, čista serijala sa takvim Lion ko sto ti imaš, samo je Giannelli izdanje. Preporodio se čovik...
--- Kraj citata ---
Sad mi je malo teže odustat pa uzet drugo.... Odlucio sam ici na kit 70, pa ako bude srece, nek posluzi godinu, dvije. Ako mi se svidi, onda cemo razmisljat i necem udobnijem i povoljnijem za kitanje
Zmajur:
DR.Evo je 120€ dok je Malossi 144€ ali on dolazi sa karbonskim lamelicama pa se tu cijena izjednjacuje.
Ima li kakve razlike u kvlaliteti, trajnosti...hlađenju...?
Oliverxxx2:
Oba su kvalitetna i pouzdana to je neupitno,moraš dobro uštelati karb i prijenos da dobiješ ono što nude, vidi koliko daju snage, mislim da je Malossi malo jači.
Inače na sf2 vozim Malossi ali mhr replicu več 3 godine i oko 12t km i ja prezadovoljan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju