Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Tyfoon - Kit 70

<< < (2/5) > >>

robyakarider:
a koje godiste je tajfun?

Zmajur:

--- Citat: robyakarider - 23 Veljača, 2023, 19:09:31 ---a koje godiste je tajfun?

--- Kraj citata ---

2011 Godište, LBMC50100)
Motor C421M

Poggiali:
Ovo sto ti je Dario napisao... runner samo ako ti je perfect po svemu, ali ako imas mjesta na typhoonu, ne znam jel vredi gnjavaze...

Nemas A kategoriju?

Ja bi uzeo bolju radilicu kad vec sve to rastavljam..za 100€ mi se ne riskira i nebi dalo dva puta radit taj posao... Na minarelliu koji ima nesto bolje lezajeve od piaggia sam slozio drevo, koji je brzo dobio lufta na lagerima, pa sam nakraju stavljao drugu radilicu... od onda je mir...

Zmajur:

--- Citat: Poggiali - 24 Veljača, 2023, 02:00:05 ---Ovo sto ti je Dario napisao... runner samo ako ti je perfect po svemu, ali ako imas mjesta na typhoonu, ne znam jel vredi gnjavaze...

Nemas A kategoriju?

Ja bi uzeo bolju radilicu kad vec sve to rastavljam..za 100€ mi se ne riskira i nebi dalo dva puta radit taj posao... Na minarelliu koji ima nesto bolje lezajeve od piaggia sam slozio drevo, koji je brzo dobio lufta na lagerima, pa sam nakraju stavljao drugu radilicu... od onda je mir...

--- Kraj citata ---

Nemam A kategoriju i nisam od polaganja. Mada sa nacuo da bi se moglo rapravljat da bi B kazegorija važila do 125cc.
Radilica je nova sa Koyo ležajevima. Ne mislim klat skutera na 100%, više za sigurniju 50km/h vožnju...

dr.mrgood:
Ako imaš novu radilicu tu si onda uštedio. dario007 ti je već sve napisao što ti treba. Nakon sklapanja ide razrada i opet igranje sa diznom i smjesom  ;D.
Neverending fun !

--- Citat: Zmajur - 24 Veljača, 2023, 09:15:06 ---Nemam A kategoriju i nisam od polaganja. Mada sa nacuo da bi se moglo rapravljat da bi B kazegorija važila do 125cc.
Radilica je nova sa Koyo ležajevima. Ne mislim klat skutera na 100%, više za sigurniju 50km/h vožnju...

--- Kraj citata ---

Ne treba ti A kategorija. Ja ju također nemam, možda jednog dana. Uzmimo za primjer moj Peugeot Elyseo koji možda nije zahvalan za usporedbu jer je potpuno drugačiji koncept mašine - rekao bih lošiji nego Piaggio.
Sa serijskim cilindrom ja sam na uzbrdici kod Novog Lista u Rijeci (vjerujem da znaš gdje je to) išao maksimalno 45 kmh i to ako bi se dobro zaletio. Nakon stavljanja većeg karburatora, usisa bez restrikcije sa karbonskim lamelicama i 70 ccm cilindra (Malossi Sport) sada tamo idem bez problema 70 kmh. Auspuh je ostao serijski.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju