Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Tyfoon - Kit 70
Poggiali:
Ako je oem, onda nisu pune polutke, sa punim polutkama su jace i izdrzljivije, jer povecavas zapremninu za 40% al probaj pa vidi...
Uz kit ce ti trebat nesto teze rolice inace ce se prevrtavati sto i nije neka sreca kod razrade i naravno nesto dizni :)
Zmajur:
Zvono mi je doslovno poplavilo, dok ferode kvačila su nove ali imaju jako malu kontaktnu površinu. Ajmo reci dodirna povrsina je manja od otiska palca pa razmisljam o novom zvonu.
Je cemu ovo zvono?
https://www.scooter-attack.com/en/product/racing-clutch-bell-d-107mm-piaggio-peugeot-kymco-gy6-37552
matija84m:
--- Citat: Zmajur - 25 Veljača, 2023, 00:17:59 ---Sto se tice radilice, ona je OEM.... Sad me ne služi pamcenje jeli puna ili nije.
Ako smatrate da uzmem Dr.evo, meni paše, malo sam u stisci sa penezma pa cu preskočit lamelice i extra rolice za ovaj mjesec. Ionako nema sanse da ga sklepam i razradim u par dana....
Kad bude spreman za gaženje, testiranje onda cu uzet po preporuci sta treba....
--- Kraj citata ---
Pa ja bi svakako stavil odma karbonske lamelice iz sigurnosnih razloga. Zapravo nebi metalne vozil ni po ulici za probu jer je rizik prevelik.
Org zvono i ako je poplavilo je bolje nego zamjensko novo.
Ako bas mislis mjenjat zvono nađi org polovno i vozi
Poggiali:
zvono moze poplavit, al ako ne plese dobro je.. neke pakne ne grizu odma cjelom povrsinom dok ne sjednu malo, nemoj ih samo brusnim papirom stalno smriglati i zaobljivati, bolje malo zvono predji
ps, ti mozes na b kategoriju voziti mp3 :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju