Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Tyfoon - Kit 70

<< < (4/5) > >>

dr.mrgood:
Ako ti Malossi dolazi sa karbonskim lamelicama uzmi to. Neces fulati, bez brige. Svaki 70 ccm je triput bolji od serijale (pod uvjetom da 70ccm nije kinez).

challenbeen:
Ne dolazi sa karbonskim lamelicama kao što ni MHR Replica ne dolazi sa karbonskim lamelicama nego onim zamjenskim sranjima što brzo pucaju  :icon_thumright:

dario007:
Drevo uzmi,bolji je,jači i kvalitetniji od Malossia, a i kasnije klip i karike,te klipovi za specijalu su povoljniji negi za Malossi.

Poggiali:

--- Citat: Zmajur - 24 Veljača, 2023, 09:15:06 ---
--- Citat: Poggiali - 24 Veljača, 2023, 02:00:05 ---Ovo sto ti je Dario napisao... runner samo ako ti je perfect po svemu, ali ako imas mjesta na typhoonu, ne znam jel vredi gnjavaze...

Nemas A kategoriju?

Ja bi uzeo bolju radilicu kad vec sve to rastavljam..za 100€ mi se ne riskira i nebi dalo dva puta radit taj posao... Na minarelliu koji ima nesto bolje lezajeve od piaggia sam slozio drevo, koji je brzo dobio lufta na lagerima, pa sam nakraju stavljao drugu radilicu... od onda je mir...

--- Kraj citata ---

Nemam A kategoriju i nisam od polaganja. Mada sa nacuo da bi se moglo rapravljat da bi B kazegorija važila do 125cc.
Radilica je nova sa Koyo ležajevima. Ne mislim klat skutera na 100%, više za sigurniju 50km/h vožnju...

--- Kraj citata ---

Jel to radilica sa punim polutkama? Ako je onda super, nemas brige...

Malossi ti dolazi sa karbonit lamelicama, a te lamelice su svi zivi ispljuvali jer brzo pucaju, karbonske su druga prica, uglavnom ako su bjela slova su karbonit, ako su zuta su karbon.

Ja sam karbon lamelice bio naso od athene u tokicu, bila je i ok cijena i imam ih preko 3 godine, bez problema...Bile su tad najpovoljnije od svih, jer npr malossi dolaze u pakiranju od 3 debljine, a to nisam htio...

Ne znam, dobro si razmisli sta ces i koliko voziti, i da li ti se cak isplati polagati... ja imam 70, 250ie i 400ie i svaki ima svoje neke vrline i mane i ne moze jedan zamjeniti drugoga, ali 70 mi umjereno trosi 4.5l, a to je vec ko beverly 400 koji opet ide 160 i leti, s druge pak strane, 250ie trosi 2.9-3 litre :)

Zmajur:
Sto se tice radilice, ona je OEM.... Sad me ne služi pamcenje jeli puna ili nije.
Ako smatrate da uzmem Dr.evo, meni paše, malo sam u stisci sa penezma pa cu preskočit lamelice i extra rolice za ovaj mjesec. Ionako nema sanse da ga sklepam i razradim u par dana....
Kad bude spreman za gaženje, testiranje onda cu uzet po preporuci sta treba....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju