Pozdrav,danas skuter odradio skoro 5h u leru.Svako 10 min cca ga ispuhao da dim izade.Provozao ga 100km i vec ima bolesno snage.Lijepo se vrti prima gas i remen je poceo prenosit ljepse.Skuter odlicno ide sta me izmemaduje da nije cackano oko variomata.Znaci polini 6.9 role,polini plava svijetlija opruga iz highspeeda i malossi delta sa bilin oprugama.Stvarno me zadivluje.Trebalo bi jace opruge kvacila jer odma odvaja al sto me fasciniralo kad se yasuni uzari stalno pucketa i to glasno.Pod nogama se osjete pucnjevi,to nisam ocekivao.Stvarno sam iznenaden kako skuter ide nakon 100km i 5 h lera.Mislim da bi to sa getribom i polutkqma bio pun pogodak.Isplati li mi se stavljat zuti malossi centralni i zute opruge prije getribe i polutki posto nebi odma odvajao 200e.
Pokušat ću ti ja odgovoriti. Ne znam tko ti je rekao da ga držiš 5h na leru, ne vidim smisla, vjerujem isti koji ti je rekao da za razradu treba 1300km....
Valjčići su ti definitivno preteški, kolega MIC ti je već napisao, gađaj oko 5,5gr. Sa širenjem ulaza u airbox ti nećeš dobiti ništa, nego će karburator dobiti zraka koliko mu treba. Ako ti puca iz auspuha znači da se trebaš poigrati sa karburatorom, smjesa, glavna dizna, položaj igle. Kako misliš da se Yasuni "užari"?? Ako misliš ugrije, to je jedno, ali ako se baš "užari", onda to ne ide u dobrom smjeru, i negdje si fulao.
Ja sve dijelove uzimam sa Scooter Attack, a ako nešto ne možeš naći, javi se porukom, mislim da ja imam to što ti fali, getriba i ostalo.
Nisi napisao postavke karburatora, i boju svjećice.